- IMPRESSIE -
TUINONTWERP
Wat zijn uw wensen? Welke stijl en sfeer zoekt u? Welke bestrating en beplanting hebben uw voorkeur? Door uw wensen te combineren met onze kennis zorgen wij voor de perfecte vertaling naar een uitgekiend en smaakvol ontwerpplan.
Slider

Stap voor stap naar uw droomtuin…

Een duidelijk beeld van uw tuin

Bij Groeneweg Tuinaanleg beschouwen we huis, tuin en omgeving als één geheel. Het creëren van een harmonieus geheel vormt het uitgangspunt voor onze ontwerpen. Dit leidt tot fraaie resultaten met een sterke ‘ruimtelijke’ werking, zowel in een stadstuin als in een landelijke tuin.

Een sfeervolle 
tuin op maat

Voor we beginnen kijken we goed naar de huidige situatie van uw tuin, uw gezinssituatie en uw levensstijl. Belangrijke aspecten hierbij zijn uw leeftijd, uw gezinssamenstelling, tijd, zin en kennis van en voor tuinieren. We praten alles uitvoerig met u door. Wat zijn uw wensen? Welke stijl en sfeer zoekt u? Welke bestrating en beplanting hebben uw voorkeur? Door uw wensen te combineren met onze kennis zorgen wij voor de perfecte vertaling naar een uitgekiend en smaakvol ontwerpplan.  

Bezoek onze 
modeltuinen

Daar wij een goede verstandhouding hebben met onze leveranciers is het, indien gewenst,  mogelijk binnen het ontwerpplan modeltuinen met u te bezoeken zodat u een gevoel krijgt bij de diverse dode en levende materialen die we in uw tuin willen gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat het ontwerp tijdens het traject tot leven komt en u zich kunt vinden in de richting die we in willen slaan. Het uiteindelijke ontwerp wat voortkomt uit dit proces wordt samen met de overzichtelijke offerte en tijdsplanning aan u gepresenteerd waarna we na akkoord zullen starten met onze werkzaamheden.

Van romantische tot moderne tuinen

Door de keuze van de juiste plant op de juiste plek en het gebruik met materialen die het juiste sfeertje oproepen creëren wij die romantische, kindvriendelijke, of juist moderne tuin die bij u past en waarbij we rekening houden met de beleving in alle seizoenen.

“A garden is a friend
 you can visit anytime.”

Uw droomtuin waarmaken?

Mocht u meer informatie wensen of ontdekken wat wij voor uw tuin kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.