Tuinonderhoud laten doen

Nadat een tuin is aangelegd is alles nog nieuw en fris echter planten blijven een natuurprodukt die zoals u weet ook bij geen goede verzorging dood kunnen gaan.

Zoals op de foto’s te zien snoeien we planten niet om ze kort te houden, maar gefaseerd om ze in een volwassen staat te krijgen. Dan is de tuin op zijn best! Zoals met een boom die wordt ouder en vaak ook mooier, dat is met een tuin ook , mits hij minimaal een keer per jaar zijn voeding krijgt, net zoals een auto ook af en toe olie nodig heeft.

Het onderhoud van uw tuin is dus belangrijk om uw investering in goede conditie te blijven houden, wij van Bas Groeneweg Tuinaanleg geven advies om de tuin optimaal te houden. Zo kunnen wij uw het onderhouden van tuinen afstemmen op uw wensen en eisen en hetgeen uw tuin vraagt. Vormsnoei planten en hagen snoeien ook uw planten in de groei begeleiden. Zodat uw tuin het hele jaar in vorm is.

Vaak bundelen wij dat in een voorjaarsbeurt of zomerbeurt. Tuinonderhoud laten doen? Het water geven in de tuin dat gaat u nog goed af, en ook onkruid wieden kunt u tijdens het recreeren makkelijk zelf oppakken. 

 

Uiteraard is in de tuinen werken ontspannend, mocht het onkruid of planten boven uw pet groeien dan kunnen wij u op uw gekozen tijd u ontzorgen. zodat u meer kan genieten!

Geplaatst in Tuinonderhoud.

Eén reactie

  1. Wij laten ook twee keer per jaar het tuinonderhoud doen. Erg fijn, want we zijn zelf wel gek op de tuin, maar niet in staat zware snoeiwerkzaamheden te verrichten. Twee keer per jaar is voor ons voldoende, dus dat scheelt ook weer in de kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *