- DE KUNST VAN -
TUINONDERHOUD
Zonder verzorging wordt ook de fraaiste tuin in korte tijd een treurige woestenij. Tuinonderhoud is immers meer dan alleen onkruid wieden en wat haagjes knippen. De kunst van goed tuinonderhoud is het behouden van het oorsponkelijke beeld, de grondslag van uw ontwerp.
Slider

Wij praten met tuinen!

Uw tuin in goede handen

Bas Groeneweg Tuinaanleg is een echte onderhoudsspecialist. Zij kent uw tuin en weet precies wat die nodig heeft. Grasranden in toom houden door regelmatig graskanten te steken. Borders overzichtelijk houden door overtollig blad te verwijderen en planten te scheuren of terug te snoeien. De bloeitijd van uw bloemen verlengen door deze deels terug te knippen. Hagen te snoeien en te bemesten voor het intact houden van de zichtlijnen en de structuur in uw tuin.

Onderhoud op maat

. . . Aan u de keuze. Bij Bas Groeneweg Tuinaanleg krijgt u onderhoud op maat. U kunt kiezen voor kleine of grote onderhoudsbeurten, al naar gelang uw wensen, behoefte en de toestand van uw tuin. Bijzonder praktisch is ook de vakantiebeurt. Bij terugkomst ligt uw tuin er dan weer ‘als nieuw’ bij. Of nòg makkelijker: een onderhoudsabonnement voor 2, 4 of 6 beurten per jaar. Het streven is om uw tuin in de loop der jaren door het volwassen worden van de beplanting zijn ziel te laten behouden en eigenlijk nog mooier te maken.

Tuinrenovatie

Wij zijn in staat om vanuit een bestaande situatie die niet meer aan uw verwachtingen voldoet met kleine of grote creatieve veranderingen en aanpassingen uw buitenruimte weer naar uw zin te maken. 

Door simpelweg ontwerpelementen en technieken combineren wordt uw tuin weer een spannend geheel, zonder direct een compleet nieuwe tuin aan te leggen.  Daar is beplanting er een van. Tevens kunt u kunst een plek geven, iets doen met water en/ of belichting waarmee effecten tot stand worden gebracht die betoverend zijn.