Inspiratie net aangelegde tuinen…

Oude schuur met asbest weggesloopt, de klant wilde een uitbouw aan het huis bouwen, met daarin verwerkt kantoor, tv-tuinkamer, douche toilet wasruimte+ fietsen stalling. Toen ik de 3d schets zag van de uitbouw, was ik gelijk verkocht. Zij hadden hun eigen ideeën, en wensen. Twee opgroeiende kinderen, en graag gebruik maken van diverse ruimtes met hun eigen functies. Een plek bij het huis voor een kop koffie in de ochtendzon er kan ook sfeervol diner of snelle hap gedaan worden, een lounge hoek bij de tv kamer en een plek achterin de tuin voor een bbq middag/avond zon.

bas-groeneweg-1d
bas-groeneweg-1c
bas-groeneweg-1b

Deze heer ging bijna met pensioen, had inderdaad zijn stenen al 2 x omgedraaid en was toe aan een nieuwe sfeertuin. Inspiratie was een mooie foto van het internet, keramieken tegels met voeg en nieuwe wf klinkers. En bonsai bomen. In de tuin heeft hij een tuinborder met Rhododendron’s die zijn bewaard gebleven, en rondom die border een mooie bak gemaakt. Langs de zichtlijn staan 2 gestucte bakken met daarin de bonsaibomen.

Deze Vaste klant kreeg familie uitbreiding, 4 kleinkinderen, en vond dat de vijver niet zo gepast was.Verder had heeft de klant een langwerpig schaduw achtertuin. Wil de graag een speelruimte creëren voor de kleinkinderen. In het kunstgras een zandbak geïntegreerd zodat het een geheel kan zijn. Onder het kunstgras heb ik nidagreen® geplaatst voor extra stevigheid. In de tuinborders heb ik schaduw planten geplant, zo is ook de tuinmuur omgetoverd in een paarse muur. Voor een extra meerwaarde in de tuin.

coloring-wall-bas-groeneweg
Nadigreen=bas-groeneweg-01
Nadigreen-bas-groeneweg-04
Nadigreen-bas-groeneweg-03
Nadigreen-bas-groeneweg-02
Geplaatst in Tuinaanleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *