- IMPRESSIE -
TUINAANLEG
Een mooi ontwerp verdient een perfecte uitvoering door mensen met passie voor tuinen en gedegen vakkennis. Bas Groeneweg Tuinaanleg beschikt over deze kwaliteiten. Wij verzekeren u van een perfect eindresultaat, zonder vervelende verrassingen achteraf.
Slider

Tuinaanleg

Een perfect eindresultaat

Een mooi ontwerp verdient een perfecte uitvoering door mensen met passie voor tuinen en gedegen vakkennis, die tevens het belang onderkennen van het voeren van een strakke regie. Bas Groeneweg Tuinaanleg beschikt over deze kwaliteiten. Wij verzekeren u van een perfect eindresultaat, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Een team van specialisme

Wij werken met een vast team van hoveniers die allen hart voor het vak hebben. Gespecialiseerd in de aanleg van bijzondere tuinen. Met oog voor originele oplossingen en een praktische aanpak. We werken samen met betrouwbare leveranciers, zo geven wij op de aanleg en materialen garantie.

“No two gardens are the same.
No two days are the same in one garden.”

Tuinaanleg vergt vakmanschap,’gevoel’ en toewijding. De tuin van uw dromen is het resultaat van een goede samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier. Met de juiste investering in goede materialen, als grond, houtwerk en planten komt uw mooie ontwerp echt volledig tot zijn recht.

Wij werken met een vast team van hoveniers die allen hart voor het vak hebben. Gespecialiseerd in de aanleg van bijzondere tuinen. Met oog voor originele oplossingen en een praktische aanpak. We werken samen met betrouwbare leveranciers, zo geven wij op de aanleg en materialen garantie.

Vakkundige

Bij Bas Groeneweg kunt u vooraf bij deze leveranciers de harde en groene materialen uitzoeken en wordt u door vakkundig personeel voorgelicht. Door onze vakkundige leveranciers kunt u een betere keuze maken, en daarnaast informeren ze ons 2 x per jaar welke nieuwe materialen ontwikkeld zijn en hoe daarmee te werken. Zo blijven we op de hoogte en kunnen we u beter van dienst zijn.

Wij visualiseren uw tuinwens

Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Bas Groeneweg bekijkt bij welke tuin van bestaande klanten u een beter beeld krijgt van uw ontwerp. Tijdens de voorbereiding krijgt u een goed plantenboek van A tot Z, waarin u aangeeft welke planten u zou terug willen zien in de tuin. Zo krijgt Bas Groeneweg een goed beeld welke sfeer u zou willen.

Daarnaast heeft de hovenier ook eigen ideeën die hij zou willen delen. Met behulp van wat sfeer impressie en een beplantingsplan krijgt uw tuin de sfeer die het verdient!! 

Tuinaccessoires

Naast de aanleg kunnen wij ook voor u in combinatie met een tuin-styliste de accesoires voor u uitkiezen en de perfecte sfeer creeëren. 

Veiligheid en sfeer

Verlichting is tevens een belangrijk aandachtspunt. Er wordt een lichtplan  gemaakt waarbij rekening gehouden wordt met veiligheid en sfeer. Zo wordt de tuin in de avond een verlengstuk van uw woonkamer. 

Warmte voor elk seizoen

Vooral in de donkere dagen nodigt het eerder uit om bijvoorbeeld de vuurkorf aan te steken en toch ook nu het kouder is te genieten van een sfeervolle buitenplek. 

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies? Bas Groeneweg Tuinaanleg helpt u graag als het over uw tuinwens gaat. Neemt u gerust contact op via het contactformulier

“Gardening is cheaper than
therapy and you get tomatoes..”

Tijd voor een praktische aanpak?

Mocht u meer informatie wensen of ontdekken wat wij voor uw tuin kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.

Aanleggen van een Vijver, Fontein of Zwembad

Rust en ontspanning van kabbelend water in uw tuin

Het aanleggen van een vijver is een vak apart. Bas Groeneweg helpt u in het aanleggen en behoort tot zijn expertise. Door middel van de nieuwste technieken en vakmanschap maakt Bas Groeneweg Tuinaanleg vijvers van klassiek tot modern het voor u allemaal mogelijk.

Wilt u ook een vijver door ons laten aanleggen of wilt u een bestaande vijver door ons laten renoveren? Neemt u dan contact met ons. U kunt via het contactformulier

De pracht van een fontein

Bas Groeneweg verzorgt van ontwerp tot realisatie van al Uw fontein-projecten. Als je aan een vijver denkt, denk je ook aan fonteinen. Tevens is dit een van de populairste accessoires die men aanschaft ter uitbreiding van een vijver.
Bij het plaatsen van fonteinen houden wij ons strikt aan het energie verbruik en duurzame waterpompen. Tevens ontwerpen wij naar uw wens deze prachtige fonteinen voor uw vijver of als eyecatcher in uw tuin.

Meer weten over onze assortiment en de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons. U kunt via het contactformulier

Een droom van een zwembad in uw eigen tuin!

Het waarmaken van een privé zwembad in uw tuin? Bas Groeneweg verzorgt het voor u. Via ons systeem maakt u gebruik van een onderhoudsvriendelijk zwembad waar u vele jaren plezier aan beleeft! Daarnaast renoveren wij ook huidige privé zwembaden. De zwembaden die wij leveren worden op maat door ons ontworpen en geheel binnen uw budget aangelegd.

Zwembad laten plaatsen, onderhoud of een bestaand zwembad laten vervangen? Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek via ons contactformulier

Tuinbestrating

Deze meeste tuinen worden op basis van het type woning zorgvuldig besproken en ontworpen. Tuinen met veel hoogteverschillen vormen de diepte van uw tuin. Door middel van duurzame houten vlonders gecombineerd met steen en plantenbakken zijn niet alleen het middelpunt van een perfecte afwerking van een tuin. Het aanleggen van bestrating is daarbij het belangrijkste aanzicht van de tuin.

Zowel kunt men denken aan een sierlijke, moderne of klassieke bestrating en zelfs sprookjesachtig behoort tot de mogelijkheden. En dit alles in lijn met het huis! Naast bestrating en beplanting verzorgt Bas Groeneweg ook voor beregeningssystemen, rioleringen en hemelwateren voor kavels.

Mocht u meer informatie wensen of ontdekken wat wij voor uw tuin kunnen betekenen.
Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.