Tuin renovatie kosten?

Kent u dat gevoel?… Elke dag doet u de gordijnen open, en ziet u een tuin die uitgeleefd of niet meer inspireert.!! De stenen heeft u al omgedraaid. Planten zien er troosteloos uit, en die heeft u maar al een keer weggeknipt. Tijd om de boel op te schudden, ik kom graag vrijblijvend op bezoek.

008
bas-groeneweg-2a
bas-groeneweg-2b

Zo kan ik kijken wat nog van sierwaarde is in de tuin, renovatie is leuk!!Met Behoud van de mooie planten, creëren we een nieuwe sfeer. Uw tuin moet wel met u meegroeien, hij moet er nieuw uitzien maar moet net zo passen als uw favoriete trui. Zo kan ik u adviseren over de nieuwste materialen en technieken. MLXL

Uw neemt de tijd om uw te verdiepen in nieuwe tuin, uw doet inspiratie op, maar vaak blijft u in uw eigen comfort cirkel, wellicht is het fijn om met een professioneel te sparren. Die wellicht orde schept in uw hoofd, en rekening houdt met randzaken als onderhoud en het esthetische aspect .En wellicht kan ik u wijzen op zaken die u over het hoofd heeft gezien, of waar u geen weet van heeft… Creatieve werk gaan wij niet uit de weg, ik hou er van om niet langs de geijkte paden te lopen en zelf met u een eigen sfeer te creëren. Waar ik wel voor sta is een goed balans in uw tuin, levende materialen heester/planten en verharding.

Geen stijl is mij te gek, van informeel tot modern. Met mijn inspiratie map kan ik goed adviseren en met u mee fantaseren……

Uitvoerend in de tuin hebben wij alle specialisten in huis, om uw een voorbeeld te geven: grondwerk-bestraten van alle soorten paden en terrassen – houtwerk – beschoeiingen – vlonders – pergola – poolhouse – metselen – stucken – beregening.

045
bas-groeneweg-3a
017
002-750px-BG-tuinaanleg
bas-groeneweg-3b
Geplaatst in Renovatie.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *