What about tuinen…

Wel bekend hiermee?Je tuin, hopeloos geval of uitnodigende plek om te ontspannen. Herkent u dit? Drukke baan, family leven , sociale contacten die al 100 % vanjezelf vragen. Dan schiet de Tuin erbij in, terwijl het wel een doorn in het oog is. Veel Onkruid, geen samenhang in de beplantingsplan. Gedateerde tuin, niet optimaal genieten van de ruimte die kostbaar is geweest, bij aankoop huis of hoge  maandlasten voor huurhuis is de hoeveelheid m2 tuin meestal in de prijs verwerkt…
 
Wat ook een gemis is, als je de ruimte hebt maar waar je niet goed gebruik van maak, en je een druk leven hebt, dan kan de tuin een goed middel zijn om te onthaasten. De tuin is een verlengstuk van je
 
huis, mits het een plek is die uitnodigend is. De kostbare tijd die we vrij zijn, kan goed gebruikt worden als er een lange tafel staat met stoelen waar je met gezin of vrienden kan laat bbq-en.
Dan dan is heel belangrijk in welke fase zit je in je leven, en hoe zou de tuin een meerwaarde voor jezelf of gezin kunnen zijn Met een vrijblijvend gesprek kunnen we bekijken welke verandering uw tuin op een hoger niveau komt, .
 
Vaak als het opgelost is en in gebruik dan is het vooral’hadden we dit maar eerder gedaan’…Ik ga met deze blog laten zien wat Bas Groeneweg Tuinaanleg kan met u tuin…. 

Geplaatst in Over tuinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *